•  
Du er her: Presse

Presse

Verner har altid set muligheder fremfor begrænsninger og med et stort engagement , når det kommer til kloak, vand og miljø.  Derfor har han også været involveret i mange ting indefor området.

Nogle af artiklerne her på sider omhandler og hans virke udenfor Kloakdoktoren, hvor han b.la. har været formand for Danske Kloakmestre og medstifter af firmaet Vand & Miljø.

 

Nyuddannet anlægsstruktør

 

Her i foråret blev vores lærling færdiguddannet som anlægsstruktør  og i den anledning blev han interviewet. Dette interview har været bragt i avisen Licitiationen samt i den lokale Hobro Avis.

 

Læs interview i Licitationen her.

 

Læs interviewet i Hobro Avis her - dette er en pdf.

 

 

En krone sparet er IKKE altid en krone tjent

 

Mange kommuner sparer på deres tilsyn med institutionerne, men det kan blive dyrt, for pædagoger er bedre til børn end kloakker, siger kloakmester Verner H. Kristiansen, der har oplevet hvor galt det ind i mellem går rundt omkring. Derfor opfordrer han kommunerne til at lave serviceaftaler med kloakmestrene.  

 

Læs hele historien på BygTek her.

 

 

Da vi havde "udrykning" til uheld i Hobro 

 

Hobro er i gang med et større kloakringsarbejde i midtbyen og i forbindelse med afbejdet skulle der laves en rørskydning imellem 2 store rør.

Desværre ramte underboringsfrmaet det ene rør og kloakvandet fossede ud af røret. Hurtigt var hullet fyldt og kloakvandet forsatte dets færd videre ud i området.

Kloakdoktoren blev sat på opgaven, en opgave så stor at vi måtte rekvirere ekstra slamsugere ind. Da presset var størst var der hele 7 slamsugere i gang.

 

Læs historien på Nordjyske her.

 

Læs historien på Fjordavisen her. 

Verners tid som formand i Danske Kloakmestre

 

Verner har været formand for Danske Kloakmestre i 4 år. En opgave, som han har været dybt engageret i og som derfor har taget rigtig meget at hans tid. Derfor valgte han at stoppe som formand, da hans 2. valgperiode udløb i marts 2013.

 

I den forbindelse blev han forinden interviewet af bladet MASKIN|teknik. Artiklen kan læses her.

 

 

 • Rotte-tv
  Kloakdoktoren på tv-inspektion
 • Projekt Skide-lig-glad
  - mød kloakklovnen
 • Kloakdoktoren
  Introduktion
 • Har du spørgsmål?

  Udfyld formularen og vi gøre vores bedste for at besvare dit/dine spørgsmål.